gyorskölcsön előnyei

A gyorskölcsön előnyei, hátrányai és feltételei

A gyorskölcsön előnyei többrétűek. Az első és legfontosabb, hogy minimális időtartamon belül megkapja az igényelt összeget. Mindössze néhány napról van szó, így nem kell heteket várakozni. Ezen felül a gyorskölcsön szabad felhasználású hitel, nem jár számlabemutatási kötelezettséggel. Tehát arra költi a megkapott összeget, amire szeretné, amire szüksége van.

Milyen hátrányai vannak a gyorskölcsönnek

Éppen a gyorskölcsön előnyei okozzák a legnagyobb hátrányát is. Mivel akár 24 órán belül is megkaphatja az igényelt összeget, ezért általában magasabb THM-mel kell számolnia. Vagyis jelentősen magasabb a díja, mint a hosszabb elbírálású kölcsönöknek. Kedvezményesen is tud gyorskölcsönt igényelni, amikoris elengedik a kölcsön igénylésének plusz költségeit, illetve az egyéb járulékos díjakat. Ebben az esetben a THM 0%. Keresse a kedvező gyorskölcsön-ajánlatokat! Továbbá a gyorskölcsönöknél is jelentős szerepet játszik a fedezet, amely nemcsak jövedelem, hanem autó is lehet.

A gyorskölcsön előnyei és feltételei:

  • Az igényelt összeg mini. 30.000, max. 500.000 forint lehet.
  • Az igénylőnek be kell töltenie 18. vagy 21. életévét, ez bankonként változhat. Illetve magyar állampolgársággal kell rendelkeznie.
  • Az igényléshez jövedelemigazolás szükséges. Az elvárt min. jövedelem 60.000 forint, amely szintén pénzintézetenként változhat.
  • Minimum fél éves munkaviszony az elvárt, és a munkáltatói igazolásnak 30 napon belülinek kell lennie.
  • Az igénylő nem szerepelhet aktív státuszban a KHR (korábban BAR) listán, ez kizáró ok. Viszont kisebb összegek esetében a passzív státusz kivétel lehet.
  • Az autó alapú fedezetnél nagyobb összeg felvételére is lehetősége nyílik.
  • Online is igényelhető.

A gyorskölcsön azok számára ideális megoldás, akik minél rövidebb időn belül szeretnének pénzhez jutni. A személyi hitelt akár már 24 órán belül is megkaphatja az igénylő. Nem kell hosszú heteket várnia az elbírálásra, sem sorban állni, hiszen akár otthona kényelméből is megrendelheti.

A hitelkalkulátor segítségével könnyedén összehasonlíthatja a bankok személyikölcsön-kínálatát, így az elérhető lehetőségek között egyszerűbben megtalálhatja a legkedvezőbbet. Használatához nem kell mást tennie, mint megadni az igényelni kívánt összeget és a tervezett futamidőt.

A váratlan kiadás nem probléma többé! Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!