Köszönőlevél

Köszönőlevél

Köszönőlevél

Váczi Zsófia professzionális és gyors, a piaci körülményekhez képest sikerült újra egy remek ajánlatot összehoznia nekünk! Nagyon szeretünk veled dolgozni, ha újra veszünk valamit megint rád gondolunk lakáshitel kapcsán.

L. Péter  

 

Dear Bankarnet Team

Zsofia Vaczi was extremely knowledgeable and helpful.

We had some unexpected difficulties with the project, but She made it happen.

kind regards

Adam

A hitelkiváltás feltételei, előnye és célja

A spórolás legjobb módja a hitelek átrendezése

Kedves Váczi Zsófia,

köszönöm a hitelfelvételünkben tett áldozatos munkáját. Az Ön szakértelme, kitartása nélkül ez nem jöhetett volna létre.

Bár javaslata ellenére a több ajánlata közül elsőre a legnehezebbet választottuk, mivel mi csak azt néztük hol kedvezőbb a havi törlesztő. Ön azt említette, hogy ennyi hitel, ami nekünk van, ennyiféle adósságot nem minden bank, hitelkiváltó terméke tud kezelni, mi mégis belevágtunk. Szerencsére, gyors közbenjárására 4 nap alatt kiderült, mégsem fog annál a banknál átmenni a kért hitel. Nem kellett hónapokig a bankba járkálnunk papírokkal, mert Önnek azt mondták nem működhet, hiszen nem minden hiteltörlesztő fizettünk pontosan.Így egy másik ajánlatot választottunk, ami 2,5 hét alatt teljességében sikerült!

6 hitelünk volt, havi több, mint 240.000.-Ft-ot fizettünk! Mi azt hittük kis hitelekre, hitelkártyákra, valójában összesen 7 millió Ft hitelre. Most a törlesztőnk havi 80.564.-Ft lett. Hatalmas segítség ez nekünk!

Még egyszer nagyon köszönjük!
Üdvözlettel: M. Tamás

Kedves Zsófia!

Nekem nagyon pozitív tapasztalatom volt Önnel. Egy kicsit szkeptikus voltam én is attól tartottam majd valamit rám akarnak tukmálni, de én akkor is kíváncsi voltam rá, hogy hátha, sose tudhatja az ember mi újat mutatnak, és én nyitott vagyok mindenre.

Van egy hitelem ami 12 év múlva jár le fix kamatozású de a bank azt mondta, hogy 10 év után felülvizsgálja a kamatokat és én féltem ,hogy mi lesz utána nem fogja-e majd úgy megemelni a törlesztő részleteimet, hogy nem fogom tudni fizetni.

Elmondtam ezt Zsófiának és számolgatott gondolkodott és azt mondta amivel abszolút meg is nyugtatott hogy nem kell a hitelhez hozzá nyúlni ez így jó ahogy van, és elmagyarázta mi fog történni, mik a kockázatok, és mit tehetek most és 10 év múlva, hogy az akkori kis tartozásom ne emelkedjen meg hirtelen.

Tehát nem feltétlenül biztos az hogyha az ember elmegy egy pénzügyi tanácsadóhoz akkor mindenképpen rásóz valamit. Sőt én már az ismerőseimnek is mondtam hogy merre jártam és hogy mit tapasztaltam sőt Zsófia olyan szimpatikus és profi hogy biztosan fogom ajánlani bárkinek az ismerőseim között akinek szüksége lesz rá.

Nagyon köszönöm megnyugtató szavait mégegyszer .
Üdvözlettel
K. Magdolna

Egy tanácsadó valóban tanácsot ad és nem hitelt - Bankárnet

Amikor egy tanácsadó valóban tanácsot ad és nem hitelt

 

Kedves Zsófia!

Világ életemben tartózkodtam minden pénzvilággal kapcsolatos embertől. Válásom után pedig elfogyott a bizalmam a nőktől.

És most találkoztam Önnel. Alaposan megváltoztatta az előítéleteim. És ez most nem a mondjak valami hű de frappánsat, hanem a legkomolyabban mondom.

Magam is csodálkozom ezen és azért írtam le, mert úgy gondolom ez is egy visszajelzés.

A lényeg: elnézést kérek, ha raboltam az idejét meggondolatlanul! A meglevő hiteleimet, hitelkártyákat minél előbb rendezni fogom!

Igaza van, ezt a felelőtlen pénzszórást ezekre pedig befejezem.( A házat már leelőlegeztem, kifizetem a megtakarításokból.)

Remélem sok más férfitársamon fog segíteni, nem feltétlenül hitelek megszerzésével, hanem ezzel a józan őszinte emberséggel, amivel sikerült láttatnia, hogy nem hitelre van szükségem, hanem saját tartalékaim optimális átrendezésére, a hitelek visszafizetésére és további megtakarításokra!

Üdvözlettel: K Ede 

CSOK ügyintézés menete - Bankárnet

Egy építési hitel és CSOK ügyintézés menete

Tisztelt Bankárnet Kft.!

Ezúton szeretném megköszönni a Bankárnet Kft. közreműködését, és hálás köszönetemet kifejezni személy szerint Váczi Zsófia munkájáért, hogy családom számára sikeres kérelmet nyújtott be a Családi Otthonteremtési Kedvezmény – „CSOK” és hitel kapcsolatában. Néhány mondatban megosztanám minden tekintetben pozitív történetünket, mely alapján nyugodt szívvel belevághat más is, a „CSOK” igénylésébe.

Történetünk 2016 tavaszán kezdődött, mikor feleségemmel közösen, sok-sok átbeszélt éjszaka után úgy döntöttünk, hogy bővülő családunk számára nincs jobb megoldás, mint egy vidéki ingatlan vásárlása. Meg is tettük az első lépést és vásároltunk egy üres telket, s már szemünk előtt láttuk épülő, szépülő házunkat. Ezt követően léptem kapcsolatba a Bankárnet Kft-vel.

Egy ingatlanos barátomtól kaptam meg a Zsófia elérhetőségét, azzal a jó tanáccsal, hogy ha szeretném elkerülni, a másoktól visszahallható problémás pénzügyi folyamatokat, banki és bürokráciai süllyesztőket, akkor mindenképp keressem fel. Zsófiával nagyvonalakban átfutottuk, hogy mit is szeretnénk családommal megvalósítani, mik az elképzeléseink, az anyagi helyzetünk és ez alapján mire is számíthatunk. Elindítottuk az építkezést megelőző folyamatokat, azaz kerestünk épület tervezőt, felkerestük az illetékes közműveket.

Az építkezés megkezdése előtt újra leültünk és átbeszéltünk minden lényegi kérdést, hogy ne legyenek előttünk komolyabb, akár elháríthatatlan akadályok.
Zsófia készített előminősítést a banktól, mindent rendben talált, így a bérem alapján igényelhető lett számunkra CSOK 10+8 millió, SZUPER ezt követően megnyomtuk a START gombot!

Elindult az építkezés, s a megbeszéltek szerint 40%-os készültség előtt 1-2 héttel kellett jeleznem a Zsófiának, hogy beléphessen a folyamatba. A Zsófia adott egy listát, ami alapján minden fontos papírt be kellett szereznünk, a hatóságoktól. Most nem írnám le a listát, mert nem kevés dokumentum kell, a lényeg hogy kell rá az 1-2 hetes átfutási idő, és 30 napnál nem régebbi kell mindenből, szóval előre nem lehet dolgozni. Ezután szerződtünk a Zsófiával és elkészítettük a CSOK igénylési anyagot. Zsófia felvette a kapcsolatot a bankkal, és kért egy értékbecslést az épülő ingatlanra, mely alapján a bank elfogadta igénylésünket. Ezután jöttek az izgalmas napok, mikor is vártuk, hogy a bank mit reagál, de azért nyugodtak voltunk, mert tudtuk jó kezekben van az ügyünk.

Az igénylést 2017 decemberében, Karácsony előtt adta be Zsófia, és nem kis meglepetésünkre, 2017 január első napjaiban jött a telefon, hogy mehetünk szerződni a bankba. Minden rendben volt a papírokkal, nem hiányzott és nem kellett javítani semmit, minden elsőre átment, erre mondják azt, hogy csont nélkül. És még nem volt vége a jó híreknek, mert a Zsófia a banki egyeztetés során elérte, hogy megkapjuk a teljes CSOK összeget, azaz a 10 + 10 millió forintot, mondanom sem kell, hogy ez mekkora örömet jelentett. Az a +2 millió forint egy építkezésnél olyan, mint egy falat kenyér, kell és kész! Telefonos beszélgetésünk után jött is az SMS, hogy mikor és melyik bankfiókba kell mennünk szerződni.

Nagyon hálás voltam, és többször is megköszöntem a Zsófiának a gyors és precíz munkáját, lehet már unta is a sok hálálkodásomat.

Mindez ugye januárban volt, azóta túl vagyunk a 2. szemlén is, ami után a bank, nagyon gyorsan 2 napra utalt. Már a célegyenesben vagyunk, június végére várhatóan beköltözhetünk, álmaink otthonába.

Történetük mindenképp pozitív, melyben vitathatatlanul a legfontosabb láncszem Zsófia volt. Hiszen ismerjük a régi mondást, mely szerint: Pénz nélkül mulatni bajos! Még egyszer köszönöm egész családom nevében a Bankárnet Kft. és a Váczi Zsófia hathatós, profi munkáját.

Üdv Levente

Vannak nehéz élethelyzetek - Bankárnet

Vannak nehéz élethelyzetetek, problémás ügyfelek is

Kedves Zsófia!

Köszönöm Önnek a segítséget!

Nem volt könnyű dolga Velem, mégis sikerült elérnie, hogy megkapjam a hitelt. A kezdeti nézeteltérésünk sem könnyítette az elején a munkát. A munkáltatómmal szembeni végrehajtás is problémákat okozott, melyet azért sikerült kreatívan kiküszöbölni. A sok nehézség ellenére mégis, Önnek köszönhetem, hogy kiutalták a hitelt, és így végre új otthonba költözhetünk.

Nagyon – nagyon köszönöm, hogy mindent megtett, hogy megkapjam a hitelt, és ezáltal a gyermekeimmel új, tartalmas, élhető életet éljünk.

Üdvözlettel: M. Monika

Nem mindig a saját bank adja a legjobb ajánlatot

Nem mindig a saját bank adja a legjobb ajánlatot

Kedves Bankarnet, Zsofia Vaczi

Ez úton köszönöm Önöknek – Zsófinak- a szuper gyors, átlátható és kreatív ügyintézést/segítséget, melyet legutolsó projektemhez vettem igénybe.
Saját bankom sajnos nem tudta javasolt kondícióim szerint megfinanszírozni ötletemet, pedig Prémium ügyfele vagyok, és ide is Zsófia által kerültem, így nem volt kérdés, hogy újfent Zsófit hívom. Első lakásom vásárlásánál is több százalékponttal kevesebb THM-el tudott hitelt közvetíteni, ám most még annál is jobb konstrukciókkal, banki hirdetményen bőven túli kamat kedvezményeket kaptam. (Számszerűsítve: 23m HUF hitelt havonta körülbelül 16.000 Ft-al kevesebbet törlesztek, mint amit Bankárneten kívüli legjobb ajánlat tartalmazott)

A folyamat rávilágított, hogy a „jól megszokott bank” nem alkalmas minden élethelyzetre és bátran lehet (és kell is) váltani, ha megváltoznak elképzeléseink és terveink a jövőt illetően. Extra hozomány, hogy mindennapi bankolásomat, immáron tranzakció illetéktől mentesen végzem, éves szinten körülbelül 80.000 Ft-ot spórolva nekem.

üdv és NAGYON KÖSZÖNÖM,
Balázs

Szia Zsófi,
scusi, hogy csak most írok, de nagy költözésben vagyunk azóta. Íme egy élmény szösszenet:
Az alapvető szkeptikus és kissé kritikus szemléletem ellenére azt kell mondjam, hogy a szolgáltatás amit igénybe vettem a Bankárnetnél, általad, teljes mértékben kimeríti a szolgáltatás fogalmát.
Kellemes környezetben segítőkészség, profizmus és baráti légkör elegye fogadott minden alkalommal az első találkozástól, ami több mint egy éve volt először, az utolsó simításokig.
Segítőkészség, mint rendelkezésreállás és elérhetőség kapcsán, nemcsak levelezés, hanem este telefonon és SMS-en is, profizmus, mint szakmai talpraesettség és tenni akarás minden helyzetben. Nem utolsó sorban a baráti légkör megspékelve jó tanácsokkal. Ha arra volt szükség egy-egy „Minden rendben lesz!” mondattal.
Ha össze kellene foglalnom röviden akkor bizony a következőt mondanám: „Jól tettem, hogy ide jöttem, és nem közvetlen a bankhoz fordultam.
Megismertem egy új bankot, jobb szolgáltatást és személyre szabott hitelkonstrukciót kaptam a standard helyett!
Köszönöm. L. Péter