Nem mindig a saját bank adja a legjobb ajánlatot

Nem mindig a saját bank adja a legjobb ajánlatot

Kedves Bankarnet, Zsofia Vaczi

Ez úton köszönöm Önöknek – Zsófinak- a szuper gyors, átlátható és kreatív ügyintézést/segítséget, melyet legutolsó projektemhez vettem igénybe.
Saját bankom sajnos nem tudta javasolt kondícióim szerint megfinanszírozni ötletemet, pedig Prémium ügyfele vagyok, és ide is Zsófia által kerültem, így nem volt kérdés, hogy újfent Zsófit hívom. Első lakásom vásárlásánál is több százalékponttal kevesebb THM-el tudott hitelt közvetíteni, ám most még annál is jobb konstrukciókkal, banki hirdetményen bőven túli kamat kedvezményeket kaptam. (Számszerűsítve: 23m HUF hitelt havonta körülbelül 16.000 Ft-al kevesebbet törlesztek, mint amit Bankárneten kívüli legjobb ajánlat tartalmazott)

A folyamat rávilágított, hogy a „jól megszokott bank” nem alkalmas minden élethelyzetre és bátran lehet (és kell is) váltani, ha megváltoznak elképzeléseink és terveink a jövőt illetően. Extra hozomány, hogy mindennapi bankolásomat, immáron tranzakció illetéktől mentesen végzem, éves szinten körülbelül 80.000 Ft-ot spórolva nekem.

üdv és NAGYON KÖSZÖNÖM,
Balázs

Szia Zsófi,
scusi, hogy csak most írok, de nagy költözésben vagyunk azóta. Íme egy élmény szösszenet:
Az alapvető szkeptikus és kissé kritikus szemléletem ellenére azt kell mondjam, hogy a szolgáltatás amit igénybe vettem a Bankárnetnél, általad, teljes mértékben kimeríti a szolgáltatás fogalmát.
Kellemes környezetben segítőkészség, profizmus és baráti légkör elegye fogadott minden alkalommal az első találkozástól, ami több mint egy éve volt először, az utolsó simításokig.
Segítőkészség, mint rendelkezésreállás és elérhetőség kapcsán, nemcsak levelezés, hanem este telefonon és SMS-en is, profizmus, mint szakmai talpraesettség és tenni akarás minden helyzetben. Nem utolsó sorban a baráti légkör megspékelve jó tanácsokkal. Ha arra volt szükség egy-egy „Minden rendben lesz!” mondattal.
Ha össze kellene foglalnom röviden akkor bizony a következőt mondanám: „Jól tettem, hogy ide jöttem, és nem közvetlen a bankhoz fordultam.
Megismertem egy új bankot, jobb szolgáltatást és személyre szabott hitelkonstrukciót kaptam a standard helyett!
Köszönöm. L. Péter