INGATLAN VÁSÁRLÁSI HITEL

Tervei között szerepel ingatlan vásárlás, de ön elveszettnek érzi magát a banki ajánlatok bonyolult és végeláthatatlan piacán? Hitel kalkulátorunk segítségével gyorsan és egyszerűen átláthatja lehetőségeit, felmérheti az aktuális hitel ajánlatokat. Ha belevágna a hiteligénylési procedúrába, szakértő kollégáink örömmel állnak rendelkezésére.

Ingatlan vásárlás és hiteligénylés előtt fontos megkeresni az összes olyan lehetőséget, mely az Ön számára előnyökkel jár. Tájékoztatást adunk róla, hogy jogosult-e állami támogatás igénybevételére vagy érdemes-e a piaci hitelek közül fix kamatozásút választania!

Ha gyereket vállalna vagy már családot alapított, érdemes a CSOK lehetőségén is elgondolkoznia. A CSOK kalkulátor segítségével percek alatt fel is térképezheti lehetőségeit. Jöjjön el hozzánk személyes konzultációra, hogy a lehető legkedvezőbb hitelkonstrukcióval juthasson hozzá álmai ingatlanjához!

HITELKALKULÁTOR

Találja meg a legjobb hitelt 2 perc alatt!

Ft
A hitelcél, a hitelösszeg és a futamidő kiválasztását követően a kalkulátor kiszámolja Önnek a legkedvezőbb törlesztőrészletet az összes elérhető devizanemben. A pontos kalkuláció elkészítéséhez kérem adja meg az alábbi adatokat.