A hitelkiváltás feltételei, előnye és célja

A spórolás legjobb módja a hitelek átrendezése

Kedves Váczi Zsófia,

köszönöm a hitelfelvételünkben tett áldozatos munkáját. Az Ön szakértelme, kitartása nélkül ez nem jöhetett volna létre.

Bár javaslata ellenére a több ajánlata közül elsőre a legnehezebbet választottuk, mivel mi csak azt néztük hol kedvezőbb a havi törlesztő. Ön azt említette, hogy ennyi hitel, ami nekünk van, ennyiféle adósságot nem minden bank, hitelkiváltó terméke tud kezelni, mi mégis belevágtunk. Szerencsére, gyors közbenjárására 4 nap alatt kiderült, mégsem fog annál a banknál átmenni a kért hitel. Nem kellett hónapokig a bankba járkálnunk papírokkal, mert Önnek azt mondták nem működhet, hiszen nem minden hiteltörlesztő fizettünk pontosan.Így egy másik ajánlatot választottunk, ami 2,5 hét alatt teljességében sikerült!

6 hitelünk volt, havi több, mint 240.000.-Ft-ot fizettünk! Mi azt hittük kis hitelekre, hitelkártyákra, valójában összesen 7 millió Ft hitelre. Most a törlesztőnk havi 80.564.-Ft lett. Hatalmas segítség ez nekünk!

Még egyszer nagyon köszönjük!
Üdvözlettel: M. Tamás

Kedves Zsófia!

Nekem nagyon pozitív tapasztalatom volt Önnel. Egy kicsit szkeptikus voltam én is attól tartottam majd valamit rám akarnak tukmálni, de én akkor is kíváncsi voltam rá, hogy hátha, sose tudhatja az ember mi újat mutatnak, és én nyitott vagyok mindenre.

Van egy hitelem ami 12 év múlva jár le fix kamatozású de a bank azt mondta, hogy 10 év után felülvizsgálja a kamatokat és én féltem ,hogy mi lesz utána nem fogja-e majd úgy megemelni a törlesztő részleteimet, hogy nem fogom tudni fizetni.

Elmondtam ezt Zsófiának és számolgatott gondolkodott és azt mondta amivel abszolút meg is nyugtatott hogy nem kell a hitelhez hozzá nyúlni ez így jó ahogy van, és elmagyarázta mi fog történni, mik a kockázatok, és mit tehetek most és 10 év múlva, hogy az akkori kis tartozásom ne emelkedjen meg hirtelen.

Tehát nem feltétlenül biztos az hogyha az ember elmegy egy pénzügyi tanácsadóhoz akkor mindenképpen rásóz valamit. Sőt én már az ismerőseimnek is mondtam hogy merre jártam és hogy mit tapasztaltam sőt Zsófia olyan szimpatikus és profi hogy biztosan fogom ajánlani bárkinek az ismerőseim között akinek szüksége lesz rá.

Nagyon köszönöm megnyugtató szavait mégegyszer .
Üdvözlettel
K. Magdolna