pénzügyek okosan

Pénzügyek okosan

“Van, aki azért jön hozzánk, mert van pénze. Van, aki azért jön hozzánk, mert nincs pénze” – mondta a narrátor 40 évvel ezelőtt, az egyik legnagyobb hazai bank reklámfilmjében. A lényeg mit sem változott. A megfelelő pénzügyi döntésekhez szükséges tudás lehetővé teszi, hogy kontroll alatt tartsuk anyagi helyzetünket és hosszú távon biztosítsuk jólétünket, megélhetésünket. Sajnos hazánkban a nincs értékelhető pénzügyi edukáció, pedig fontos lenne már gyermekkorban, az iskolákban elsajátítani az alapokat. 

 

Elolvasom

nyugdíj-előtakarékosság

Nyugdíj-előtakarékosság: a biztos jövő alapja

Hol van még a nyugdíj? – teszik fel sokan a kérdést. A mindennapok nyüzsgő ismétlődésében, az iskola és a munka szorgos évei alatt valóban távolinak tűnik, pedig az idős éveinkre nem lehet elég korán felkészülni. Jobb minél előbb tenni azért, hogy idős korunkban anyagi biztonságban éljünk. A nyugdíj-előtakarékosság pont ebben segít: lehetővé teszi, hogy akkor se kelljen megélhetési problémákkal küzdenünk, amikor már nem dolgozunk.

 

Elolvasom

lakás előtakarékosság

Lakás-előtakarékosság: minden, amit tudni érdemes

Nehéz vitatkozni a ténnyel, hogy a lakásvásárlás vagy felújítás mindig egy fontos mérföldkő az életünkben. A lakás-előtakarékosság segít, hogy könnyebben eljussunk egy ilyen jelentős eseményhez, hiszen a saját otthon megvalósításához szükséges pénzösszeg megtakarítása sajnos nem megy egyik napról a másikra. 

 

Elolvasom

hitel vállalkozásoknak

Hitel vállalkozásoknak: a növekedés kulcsa

Hitel a vállalkozásoknak? Olykor elengedhetetlen megoldás. Sokan ódzkodnak a hitelfelvételtől, de be kell látni, hogy számos előnye van. A vállalkozások életében bármikor elérkezhet az a pont, amikor a növekedéshez és fejlődéshez külső finanszírozásra van szükség. Ilyenkor jön szóba a hitel vállalkozásoknak. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy a cégek beruházásokat hajtsanak végre, növeljék forgóeszközeiket vagy áthidalják a szűk pénzforgalmi keresztmetszeteket, elősegítve ezzel a hosszú távú sikereket.

 

Elolvasom

szabad felhasználású hitel, hiteltanács, bankárnet

Szabad felhasználású hitelek: rugalmas megoldások pénzügyi célokra.

A modern pénzügyi világban a szabad felhasználású hitelek egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert, mint rugalmas és sokoldalú pénzügyi eszközök. Ezeknek a hitelek lényege, hogy a felvett összeget a hitelfelvevő szabadon, saját belátása szerint használhatja fel. 

Korábbi cikkünkben a lakáshitel kalkulátorról írtunk. Elmondtuk, hogy miért érdemes használni, és azt is, hogy mi az amire figyelni kell, hogy minden bújtatott költséggel számolhassunk.

Ebben a cikkben a szabad felhasználású hitelekről fogunk írni. Részletezzük, hogy mire lehet felhasználni ezt a hitelfajtát, és azt is, hogy mire kell figyelni, hogy megtaláljuk a legjobb konstrukciót. 

Elolvasom

A lakáshitel kalkulátor nagy segítség a tervezésben

Lakáshitel kalkulátor: az útmutatója a bölcs döntéshez

A lakáshitel kalkulátor kulcsfontosságú a lakásvásárlás finanszírozásnak megtervezéskor. A kalkulátor segít a potenciális vásárlóknak megérteni a havi törlesztőrészleteket és a teljes hitelköltséget.

Elolvasom

Személyi kölcsön: hogyan válasszunk okosan?

Személyi kölcsön: hogyan válasszunk okosan?

A személyi kölcsön napjaink egyik legnépszerűbb pénzügyi terméke. Legyen szó váratlan kiadásokról, otthonfelújításról, vagy akár egy áhított nyaralás finanszírozásáról, a személyi kölcsön gyorsan kínál megoldást.

Elolvasom

A személyes pénzügyi tanácsadás segít a megfelelő konstrukciók kiválasztásában.

Személyes pénzügyi tanácsadás: a stabil jövő alapja

A személyes pénzügyi tanácsadás nem csak egy szolgáltatás; ez egy befektetés a jövőbe. A pénzügyek kezelése ugyanis mindig is kulcsfontosságú szerepet játszott az emberek életében, különösen a gyorsan változó gazdasági környezetben. Azonban az információk és lehetőségek között könnyű elveszni.

Elolvasom

Köszönőlevél

Köszönőlevél

Köszönőlevél

Váczi Zsófia professzionális és gyors, a piaci körülményekhez képest sikerült újra egy remek ajánlatot összehoznia nekünk! Nagyon szeretünk veled dolgozni, ha újra veszünk valamit megint rád gondolunk lakáshitel kapcsán.

L. Péter  

 

Dear Bankarnet Team

Zsofia Vaczi was extremely knowledgeable and helpful.

We had some unexpected difficulties with the project, but She made it happen.

kind regards

Adam

Lakáshitel kedvező feltételekkel, interneten is kérelmezhető

Lakáshitel kedvező feltételekkel, interneten is kérelmezhető

Lakáshitel kedvező feltételekkel is igényelhető. Ezért mindenképpen érdemes utánajárnia, hogy Ön jogosult-e az államilag támogatott lakáshitel kérelmezésére. Elolvasom