Lakáshitel kedvező feltételekkel, interneten is kérelmezhető

Lakáshitel kedvező feltételekkel, interneten is kérelmezhető

Lakáshitel kedvező feltételekkel is igényelhető. Ezért mindenképpen érdemes utánajárnia, hogy Ön jogosult-e az államilag támogatott lakáshitel kérelmezésére.

A lakáshitel lehetőségek között egyre több akciós ajánlatot találhat, mivel a banki szabályok szigorítása az ügyfeleknek kedvez. A forint alapon igényelt lakáshitel biztonságos, mert Önnek nem kell a devizaingadozástól félnie. Amennyiben szeretné, lehetősége van rá, hogy fix törlesztőrészletű kölcsön mellett döntsön. Ez azt jelenti, hogy a havi költségei nem változnak a hitel futamideje alatt, így nem kerülhet olyan helyzetbe, mint a devizahitelesek. Ha az anyagi biztonság az Ön számára nagyon fontos, akkor érdemes fix törlesztőrészletű lakáshitel ajánlatot választania.

A lakáshitel kalkulátor segít

A lakáshitel keresés miatt nem kell járkálnia, mivel az interneten keresztül megtalálhatja a legjobb konstrukciót. Ehhez csupán a lakáshitel-kalkulátor segítségével kell áttekintenie a kínálatot. Lakáshitel keresés esetén írja be, mekkora összegre van szüksége és adja meg a kívánt futamidőt is. Ezután már láthatja is, milyen feltételek mellett érhető el az Önnek megfelelő kölcsön. Ha túl rövid futamidőt ír be, akkor előfordulhat, hogy a havi törlesztőrészletek túl magasak lesznek, de ezen könnyedén változtathat, csak ki kell tolnia a futamidőt. A lakáshitel konstrukciók között államilag kamattámogatott lehetőséget is találhat. Amennyiben Ön megfelel a feltételeknek, érdemes ezt választania, mert így sokkal kisebb költségek mellett juthat hozzá az adott hitelhez.

Lakáshitel kedvező feltételekkel már pár kattintással is kérelmezhető

Miután megtalálta a legjobb lakáshitel konstrukciót, csak annyit kell tennie, hogy pár kattintással leadja a hiteligénylését. Ezután munkatársaink felkeresik Önt, hogy ismertessék a hitellel kapcsolatos tudnivalókat és elvégezzék az előzetes hitelbírálatot. Mindezt első körben telefonon keresztül. Ha minden rendben megy, Ön néhány munkanapon belül megírhatja az adásvételi szerződését, amivel el tudjuk indítani a hitelkérelmét a kiválasztott bankfiókban. Pár hét és készen is van a hitel bírálata és mehet szerződést kötni a bankfiókba, közjegyzőhöz. A lakáshitel kedvező feltételekkel nem lehetetlen, így a saját lakás sem marad álom többé. Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, és szakembereink segítenek Önnek, hogy álmai otthonában élhessen!