Személyi kölcsön vagy hitelkártya? Segítünk a döntés meghozatalában!

Személyi kölcsön vagy hitelkártya? Segítünk a döntés meghozatalában!

Fejtörést okoz, hogy személyi kölcsön vagy hitelkártya mellett döntsön? Bejegyzésünkből megtudhatja, melyik lehetőségnek mik az előnyei és így egyszerűbb lesz a döntéshozatal.

A személyi kölcsön előnyei

Ez a hitel gyorsan és egyszerűen kérelmezhető. Amennyiben 3-4 munkanapon belül egy kisebb összegre van szüksége, akkor érdemes ezt az ajánlatot választania. A személyi hitel összege szabad felhasználású, arra költi amire akarja, tehát a bank nem szabja meg Önnek, mire használhatja fel a pénzt. Vásárolhat belőle ajándékokat vagy megszervezheti belőle a családi nagy vacsorát, de akár el is elutazhat egy kellemes hétvégére. A személyi kölcsön előnye a hitelkártyával szemben, hogy készpénzt kap, és ennek fizeti havonta a fix törlesztőrészletét.

Általánosságban 3-10 évre vehető fel a személyi kölcsön, de bármikor idő előtt kifizetheti az egész hitelösszeget egy összegben.

A hitelkártya előnyei

A hitelkártya leginkább akkor jó döntés, ha csak vásárolni szeretne és nincs szüksége készpénzre. Ez a konstrukció leginkább az áruhitelhez hasonlítható, azzal a különbséggel, hogy a hitelkártya mindig a pénztárcánkban van és azt veszünk a rajta lévő összegből, amit csak akarunk. Ha a hitelkártya-tartozásunkat időben kiegyenlítjük, akkor kedvező feltételekkel használhatjuk. ez általában 45 nap. Készpénzt felvenni azonban csak akkor érdemes vele, ha nem találunk más megoldást, mivel ennek magasabbak a költségei, mint a vásárlásnak.

Személyi kölcsön vagy hitelkártya? Hogy találja meg az Ön számára legelőnyösebb ajánlatot?

A hitelkalkulátor segít, hogy a személyi kölcsön vagy a hitelkártya lehetőségek közül megtalálja azt, amelyik a legmegfelelőbb az Ön számára.

A legfontosabb, hogy mérlegelje: azonnali készpénzre van szüksége vagy inkább egy hitelkártyára, ami mindig ott lehet Önnél és előveheti, ha anyagi problémái akadnak, vagy csak szeretne megvenni valamit, de jelenleg nincs rá elegendő pénze. A választást követően akár a személyi kölcsön, akár a hitelkártya mellett dönt, az igénylését online is leadhatja. Ezt követően az előzetes hitelbírálatot telefonon keresztül el is végzik pár adat és papír bemutatásával. Miután ez megtörtént, csak a kért iratokat kell felmutatnia és már alá is írhatja a szerződést. Végezetül pedig megkaphatja az igényelt pénzt vagy hitelkártyát. Ezekkel a lehetőségekkel rövid időn belül megoldhatja pillanatnyi anyagi gondjait!

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, és mi segítünk Önnek megtalálni a legelőnyösebb lehetőséget!