Adósságrendező hitel

Adósságrendező hitel a törlesztőrészlet csökkentésére

Az adósságrendező hitel megoldás lehet a törlesztőrészlet csökkentésére. Az adósságrendezőhitel-kalkulátor használatával mindössze a futamidőt, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének nagyságát kell megadnia és megkapja a várható törlesztő részleteinek nagyságát. A kalkulátor a legkedvezőbb ajánlatokat mutatja meg Önnek, így azonnal össze is tudja hasonlítani, melyik esetben tudja megtakarítani a legtöbbet. A jelenlegi hiteléhez képest akár a felére, harmadára is csökkenhet a törlesztőrészlet nagysága. Az összehasonlítás mellett további dolgokra is használhatja: kérhet előzetes hitelminősítést vagy akár konkrét ajánlatot is. Nem kell elfáradnia a bankba. Ha nem ért valamit, segítséget is kérhet hitelszakértőnktől, így mindent megtalál egy helyen.

Az adósságrendező hitel feltételei:

  • Az igényelt hitelösszeg 1 millió – 100 millió forint között lehet.
  • Futamideje maximum 30 év lehet.
  • Svájci frank (CHF), Euró (EUR) és Forint (HUF) alapon igényelhető.
  • A felvehető hitelösszeg az ingatlan becsült piaci értékének maximum 50-75%-a lehet.  – Pótingatlan bevonásával akár az ingatlan értékének 100 %-a is felvehető hitelként.
  • Megszűntek a jövedelemigazolás nélküli hitelek, tehát minden esetben jövedelemigazolás szükséges a hiteligényléséhez.
  • Nagy értékű ingatlan bevonása esetén is szükséges a jövedelmet igazolni. Az osztrák hitelek esetében nem szükséges jövedelemigazolás.

Meglévő devizahitelt érdemes átváltani?

Az adósságrendező hitel függvényében kell eldönteni, de nem feltétlenül van rá szükség. Mivel az árfolyam folyamatosan változik, nem érdemes a kockázatot vállalni. A 2010-es törvénymódosítások lehetővé teszik, hogy az adósságrendezés, hitelkiváltás céljára igényelt hiteleket devizában, azaz euró (EUR) és svájci frank (CHF) alapon is lehessen igényelni.

Váltsa hitelét kedvezőbbre, csökkentse törlesztő részletét akár 50%-kal! Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!