Törlesztőrészlet csökkentés adósságrendező hitel igénylésével

Törlesztőrészlet csökkentés adósságrendező hitel igénylésével

Az adósságrendező hitel, más néven hitelkiváltás, célja a törlesztőrészlet csökkentés már meglévő hitelei esetében. Ebben a konstrukcióban meglévő hitelet tudja egy hitelbe összesíteni, így csökkentve a terheit.

Segítségével jelenlegi hiteléhez képest akár a felére, harmadára is csökkenhet a törlesztőrészlet nagysága.

Az adósságrendező hitel feltételei:

  • Az igényelt hitelösszeg 1 millió és 100 millió forint között lehet.
  • A futamideje legfeljebb 20-25 év lehet.
  • Forint (HUF) alapon igényelhető.
  • A felvehető hitelösszeg maximum az ingatlan becsült piaci értékének az 50-75%-a lehet. Bizonyos esetekben pótingatlan bevonásával akár az ingatlan értékének 100%-a is felvehető hitelként.
  • Megszűntek a jövedelemigazolás nélküli hitelek, ezért hiteligényléséhez minden esetben szükséges jövedelmének igazolása. Ezalól a nagy értékű ingatlan bevonása sem képez kivételt.

Miért érdemes használnia a hitelkalkulátort?

Az adósságrendező-hitelkalkulátor használatával mindössze a futamidőt, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének nagyságát kell megadnia, és megkapja a várható törlesztő részleteinek nagyságát. A kalkulátor a legkedvezőbb ajánlatokat mutatja meg Önnek, így azonnal össze is tudja hasonlítani, melyik esetben tudja megtakarítani a legtöbbet. A jelenlegi hiteléhez képest akár a felére, harmadára is csökkenhet a törlesztő részlet nagysága.

Az összehasonlítás mellett a hitelkalkulátor segítségével akár konkrét ajánlatot is kérhet, nem kell elfáradnia a bankokba személyesen. Továbbá előzetes hitelminősítést is kérhet. Ha további segítségre van szüksége vagy megválaszolatlan kérdései maradtak a törlesztőrészlet csökkentés témájában, kérjen segítséget hitelszakértőnktől.

A törlesztőrészlet csökkentés akár 50%-kal is lehetséges. Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén és váltsa hitelét kedvezőbbre!