Áruhitel, gyorskölcsön vagy hitelkártya az ünnepek előtt?

Áruhitel, gyorskölcsön vagy hitelkártya az ünnepek előtt?

Az ünnepek közeledtével sokan kérelmeznek kölcsönt, de vajon melyik a legjobb konstrukció? Áruhitel, gyorskölcsön vagy hitelkártya lenne a megfelelőbb? Segítünk a választásban!

A gyorskölcsön jó választás

Ha Önnek kisebb összegre van szüksége ahhoz, hogy megteremtse a csodás ünnepi hangulatot, akkor a gyorskölcsön tökéletes választás lehet. Ez a hitel 2-3 munkanapon belül elintézhető, így Ön még az ünnepek előtt fel is veheti a kért összeget. Ezt a konstrukciót leginkább a könnyített ügyintézés és a gyors megoldás jellemzi. Amennyiben Önnek készpénzre van szüksége, válassza a gyorskölcsön ajánlatot.

A hitelkártya is lehet kedvező

A hitelkártya legnagyobb előnye, hogy mindig kéznél van. Akár az ajándékhoz, a vacsorához vagy a bulihoz szükséges dolgokat szeretné megvásárolni, megteheti vele. A készpénz felvétel azonban költséges a hitelkártya használatával, így ez a lehetőség leginkább akkor ajánlott, ha Ön vásárolni szeretne és nem akar készpénzt felvenni. Amennyiben az elköltött összeget időben visszafizeti, akkor előnyös feltételek mellett vásárolhat a hitelkártya segítségével. A kibocsájtási ideje azonban hosszabb, mint amennyi idő alatt hozzájuthat a gyorskölcsön lehetőséghez, így ez a megoldás akkor ajánlott, ha nincs szüksége azonnal a hitelkártyára.

Gyorskölcsön vagy hitelkártya? Megéri az áruhitel?

Az áruhitel csak egy vagy néhány termékre vonatkozik. Ezek lehetnek magasabb összegű háztartási vagy szórakoztatási eszközök. Ezen lehetőség révén általában hűtő, tévé, mosógép és egyéb háztartási gépek, elektronikai eszközök vásárolhatóak meg. Ezt a megoldást csak akkor érdemes választania, ha biztos benne, hogy nincs szüksége készpénzre. Sok esetben a hitelkártya is kedvezőbb lehet, mint az áruhitel, mivel a kamatok alacsonyabbak.

A legkedvezőbb megoldás a gyorskölcsön vagy hitelkártya lehet, ha Ön nem akar attól félni, hogy nem lesz elegendő pénze ahhoz, hogy megvegyen mindent amire szüksége van. A készpénz hamar a számlájára kerül, a hitelkártya pedig hosszútávon fedezetként szolgálhat a hétköznapi költségeihez, vásárlásaihoz.

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén és segítünk Önnek olyan hitelajánlatot találni, amely megfelelő az adott esetben és az ügyintézés is könnyített.