Azonnali pénzügyi segítség

Azonnali pénzügyi segítség a jelenlegi helyzetben

Ahogy a hírekben láthatjuk a koronavírus terjedése akár hónapokig, nyár végéig is eltarthat. De akadhatnak egyéb váratlan események, rosszabb gazdasági környezet is.

Cégünk 2005 óta segíti ügyfeleit hitelfelvételben, hitel és állami támogatások tanácsadásában.

Mi úgy látjuk, hogy az elhúzódó helyzet kapcsán sok embernek szüksége lesz azonnali pénzügyi segítség igénybevételére.

Látva a kialakuló helyzetet és korábbi tapasztalatainkból tanulva azt javasoljuk mindenkinek, hogy időben hozzon meg olyan döntéseket, amihez banki hitelt szeretne felvenni.

Ez pontosan azt jelenti, hogy ha most látják, hogy gond lehet később, mert nincsen elég tartalékuk, akkor még most, mikor tudják fizetni a számlákat, nincsenek anyagilag kiszámolva és lelkileg felőrölve kérjenek tőlünk tanácsot és beszéljük át milyen lehetőségeik vannak, és ahhoz mire lesz szükség.

Sokkal könnyebb most egy szakemberrel, a Bankárnet munkatársával leülni, vagy telefonon megbeszélni, hogy mi várható pénzügyek terén és átbeszélni, hogy mi történhet egy későbbi munkahely elvesztés kapcsán, vagy elhúzódó betegség, táppénz kapcsán, mint akkor kapkodni, amikor ez megtörtént.

Jelenleg ugyanis még sok lehetőség kínálkozik arra, hogy míg munkája, fizetése van egy alkalmazottnak, vagy megrendelései egy vállalkozónak, teljesítse egy bank feltételeit. Később, ha már gond van, sajnos a bankok sem adnak hitelt. 

Azonnali pénzügyi segítség a Bankárnettől!

A koronavírus -helyzetre való tekintettel munkatársaink az irodában: csak az ügyféllel tartózkodik, irodán kívül pedig: otthonról emailen vagy telefonon keresztül is tudunk tanácsot, segítséget adni, illetve elindítani vagy menedzselni a hitelkérelmet.

Munkatársaink rendelkeznek olyan eszközökkel és olyan banki hozzáférésekkel, hogy hathatós segítséget tudnak adni akár telefonon keresztül is: hitelképességet tudunk bármilyen bankban előminősíteni, papírokat tudunk ellenőrizni, hogy megfelelő-e stb. amivel segítségükre lehetünk kérdések esetén. 

Bármilyen kérdésük esetén kérem hívjanak minket, elsősorban telefonon, mobil telefonszámainkon!

Jó egészséget és kitartást kívánunk mindenkinek!

#együttsikerül